
Souschef Parkbuffén/1923
- Göteborg
- Permanent
- Heltid
- Planera och fördela arbetet i köket
- Delta i inköp, personalplanering och rekrytering
- Bidra till en trivsam arbetsmiljö och inspirera dina kollegor
För tjänsten krävs att du har relevant restaurangutbildning, erfarenhet av arbetsledning och erfarenhet från restaurangkök med höga volymer och á la carte-inriktning.Dessutom värdesätter vi:
- Att du har erfarenhet av råvarubeställning och menyplanering
- Att du brinner för att vägleda, stötta och motivera nya och ovana restaurangkollegor
- Att du trivs i en operativ roll kombinerat med vissa administrativa inslag
- Att du är kreativ, ansvarsfull och har koll på livsmedelslagen
- Tillsvidareanställning på heltid
- Arbetstider enligt verksamhetens öppettider, inklusive helger och kvällar
- Du har en viktig operativ roll under sommar-, höst- och julsäsongen
- Tjänsten omfattas av HRF:s avtalsområde
- Med start enligt överenskommelse