Bussförare - Södertälje

Nobina Sverige AB

 • Södertälje, Stockholm
 • Permanent
 • Deltid
 • 1 månad sedan
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på

Trafikområde Södertälje är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 350 medarbetare och 90 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare SL, driva och utveckla busstrafiken i Södertälje.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.

Personliga egenskaper och utbildning
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort och YKB.

Om tjänsten
Tjänsten är en timanställning med visstid under semesterperiod. Lön enligt kollektivavtal.

Frågor gällande rekryteringsprocessen besvaras av rekryteringsansvarig Sari Mäkinen e-post:
Facklig kontaktperson är Botros Awabdeh, e-post: .

Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]
Urval sker löpande.

Arbetsförmedlingen

Liknande Jobb

 • Serviceinriktade bussförare

  Traveller Buss AB

  • Huddinge, Stockholm
  Vi söker serviceinriktade bussförare! Traveller Buss expanderar i Stockholm och behöver fler professionella och serviceinriktade bussförare. Vi erbjuder ett omväxlande och utmana…
  • 2 månader sedan