Projektledare inom produktutveckling

AFRY

 • Örebro
 • Permanent
 • Heltid
 • 1 månader sedan
Om jobbet

Är du en framgångsrik projektledare som söker nya utmaningar? Just nu söker vi projektledare till vår produktutvecklingsenhet i Örebro och hoppas att du är en av dem vi söker!

Som projektledare på AFRY kommer du driva små, medelstora eller stora projekt för några av marknadens mest spännande bolag inom flertalet branscher. Projekten kan bedrivas på plats hos våra kunder eller i våra egna lokaler i Örebro.

Du kommer att arbeta med spännande projekt, både internt och externt. Du erbjuds en variationsrik vardag där du får möjligheten att regelbundet utvecklas tack vare olika uppdrag, samarbeten och utmaningar! Du ingår i en sektion med blandad kompetens inom produktutveckling, med mekanik, embedded SW och projektledning som stomme. Du blir en del av ett glatt gäng som gärna delar med sig av sin kunskap och lär av varandra. Att utvecklas vidare i sin kompetens är viktigt för både dig och oss på AFRY! Vi utmanar, jobbar proaktivt och löser problem tillsammans och det tycker vi är kul! Att ha roligt både på och utanför jobbet värderar vi högt och vi är måna om att skapa en bra balans mellan jobb och fritid.

Vem är du?

Du har en ingenjörsutbildning i botten och har nu drivit egna projekt i ca 3-7 års tid, gärna inom produktutvecklande företag. Vi vill gärna att din erfarenhet härstammar från flera olika branscher, då våra kunders krav och önskemål varierar över tid. Vi söker dig som står för en gyllene kombination av affärsmässighet och tekniskt intresse, gärna med erfarenhet från olika typer av projekt. Certifiering inom projektledning är meriterande.

Som projektledare står du för driv, kommunikation och tydlighet! Du är en tydlig ”vägvisare” som har en förmåga att skapa entusiasm, engagemang och framgång hos de medarbetare du leder. Du brinner för lagarbete, drivs av utmaningar och gillar att röra dig i sociala sammanhang. Du som söker skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Om annonsen stämmer på dig, tveka inte utan skicka in din ansökan till oss. Vi vill veta mer om dig.

Urval och intervjuer påbörjas i augusti.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av AFRY's framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Vi har verksamhet över hela världen och jobbar aktivt med att främja mångfald.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri.

Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Teresia Ekman, Section Manager Product Development, +46 10 505 01 59, teresia.ekman

Om rekryteringsprocessen: Vår rekryteringsprocess består av en telefonavstämning, ev. test, 2-3 intervjuer (varav minst en där en/ett par av våra konsulter närvarar) samt referenstagning.

På vår job application guide kan du läsa mer om rekrytering hos oss på AFRY:

Additional information

Position Projektledare inom produktutveckling

Location Örebro

Country Sweden

Apply by 2020-08-28

AFRY

Liknande Jobb

 • Projektledare inom produktutveckling

  AF Poyry AB

  • Örebro
  Om jobbet Är du en framgångsrik projektledare som söker nya utmaningar? Just nu söker vi projektledare till vår produktutvecklingsenhet i Örebro och hoppas att du är en av dem vi …
  • 1 månader sedan
 • Projektledare

  E.ON

  • Örebro
  Om tjänsten E.ON är ett energibolag med hjärtat i hållbarhet som verkar på en marknad i ständig förändring. Ett nytt energilandskap växer fram och efterfrågan på förnybar energi …
  • 4 dagar sedan