Projektledare inom infrastruktur till Halmstad

Sweco

 • Halmstad, Halland
 • Permanent
 • Heltid
 • 1 månad sedan
Sweco växer stadigt med sina kunder. Vi vill nu växa även med dig. Har du arbetslivserfarenhet från projektledning och infrastruktur och i synnerhet kompetens inom VA, betong eller som KA? Brinner du för ett hållbart samhällsbyggande? Är du kommunikativ och drivs av en varm företagskultur? Då är detta tjänsten för dig!

Varför Sweco?
På det moderna kontoret i centrala Halmstad arbetar totalt 90 medarbetare inom Swecos olika tjänsteområden. På Management finns 22 medarbetare, som arbetar med uppdrag inom bygg, fastighet, energi, miljö och infrastruktur, varav och 8 av dessa finns i den nybildade gruppen Management Infrastruktur.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt - både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll
Som projektledare inom infrastruktur arbetar du som uppdragsledare i olika skeden och i varierande uppdrag. Vi behöver förstärkning inom framförallt VA, Betong och KA och du kommer att:
 • arbeta med utredningar, förstudier, projekteringsledning, byggledning och som kvalitetsansvarig
 • utveckla kundrelationer och sälja in egna uppdrag
 • arbeta tätt tillsammans med övriga tjänsteområden internt inom Sweco
 • ha stora möjligheter att påverka framtiden. Tillsammans med dina kollegor och våra kunder bidrar vi varje dag på en rad olika sätt till FN:s globala mål.
Ledarskapet
"Varför jobba med mig? Som ledare är jag organiserad, omtänksam och inlyssnande. Jag uppskattar medarbetare som har ett eget driv och som vill använda mig som bollplank för att vi tillsammans ska hitta lösningar. Jag tror på teamwork, hjälpsamhet och erfarenhetsåterföring i gruppen. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och min roll är att vara en god ledare, som stöttar dig och din utveckling. Jag tror på individens potential och att det mesta är nåbart så länge man är villig att jobba för det." Gruppchef Anna Glittersten Kratz

Dina erfarenheter
Vi söker dig som:
 • Har en relevant högskole- eller universitetsexamen eller har gymnasial utbildning kompletterad med gedigen branscherfarenhet
 • Har arbetat minst 10 år med infrastruktur
Extra meriterande:
 • Om du har erfarenhet av uppdrag inom VA, Betong (tex broar och kajer) och som KA
Vem är du?
Sweco strävar efter en varm, samarbetsvillig och kommunikativ verksamhet. Vi tänker oss att du är en nyfiken, engagerad och ansvarstagande lagbyggare med ett prestigelöst förhållningssätt. Du är öppen och entusiastisk, och du driver saker från idé till målgång.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder - du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med den 12 augusti. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Kontakta oss
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta:

Gruppchef Anna Glittersten Kratz på 0731 - 51 79 18

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot din ansökan!

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 17 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 20.6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Kontaktpersoner

Sweco

Liknande Jobb

 • Arbetsledare till Hammerglass Infrastruktur

  Human Network Sverige AB

  • Halmstad, Halland
  Human Network är ett konsultföretag som genom förtroende och relationsskapande utvecklar människor och företag. Vi arbetar med företags- och personalrelaterade frågor som t.ex. rek…
  • 1 dag sedan
 • Projektledare inom ventilation till Assemblin

  Bravura

  • Halmstad, Halland
  Arbetar du med projektledning idag och vill vidareutvecklas inom området? Lockas du dessutom utav möjligheten att få arbeta med några av regionens största och mest spännande projek…
  • 1 månad sedan
 • Miljö samhällsbyggnad - Uppdragsledare

  AFRY

  • Halmstad, Halland
  Om jobbet Nu är det full fart och vi står ständigt inför nya uppdrag. Inom BU Environmenti Sverige har ett nära och givande samarbete med andra delar inom AFRY, vilket genererar …
  • 1 månad sedan