Köksmästare
Sankt Olof Hotell & Krog
- Malung-Sälen, Dalama
- Tillfälligt
- Heltid
- Ansvara för menyer.
- Leda och coacha köksteamet för att uppnå högsta kvalitet och effektivitet.
- Planera och schemalägga arbetet i köket.
- Ansvara för beställningar, lagerhantering och att hålla kostnaderna inom budget.
- Säkerställa att hygien- och säkerhetsstandarder följs enligt gällande föreskrifter.
- Arbeta aktivt med att utveckla och förnya menyn.
- Upprätta och följa upp rutiner.
- Har dokumenterad erfarenhet som kökschef/köksmästare eller i en ledande roll inom kök.
- Har goda kunskaper inom både lunch- och à la carte-matlagning.
- Är en naturlig ledare som kan inspirera och skapa en positiv arbetsmiljö.
- Är strukturerad, noggrann och har ett öga för detaljer.
- Har goda kunskaper om kostnadskontroll, lagerhantering och inköp.
- Har ett stort intresse för mat och kvalité.
- Ett omväxlande och stimulerande arbete i en dynamisk arbetsmiljö.
- Möjlighet att vara med och utveckla både kök och verksamhet.
- En arbetsplats där kvalitet och trivsel står i fokus.
- Tjänsten är på heltid (100 %) med ansvar för både lunch, a la carte och festmenyer.