Måltidsservice tillgodoser Sundbyberg stads kommunala förskolor, grundskolor, äldreboenden, särskolor, gymnasium, hemtjänst, LSS-verksamheter och träffpunkter med goda och näringsriktiga måltider. Dagligen tillagas omkring 7 000 måltider i 35 olika kök, där varje måltid ska vara välsmakande, näringsriktig, trevlig, hållbar och säker.Om rollenSom timanställd kock arbetar du i något av våra kök, där du alltid ingår i ett team tillsammans med andra kockar och måltidsbiträden. Det finns alltid en handledande kock på plats. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:
Uppackning och hantering av livsmedel
Matlagning och förberedelse
Städning och diskhantering
Salladsberedning
Övrigt köksarbete i förskole- eller grundskolekök
Kvalifikationer och egenskaperVi söker dig som har:
Kockutbildning och goda kunskaper i matlagning och råvaruhantering
Kunskap om specialkost, dieter och matallergier
Goda kunskaper i HACCP och egenkontroll
Erfarenhet av kostdataprogrammet Mashie (meriterande)
Kunskaper i Office-paketet
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Du är flexibel, samarbetsvillig och har lätt för att anpassa dig till nya arbetsmiljöer och kollegor. Du arbetar självständigt, tar initiativ och bidrar positivt till teamet. Ditt arbetssätt präglas av:
Ordning och reda
Hög servicekänsla
Lösningsorientering
Professionalism och respekt i mötet med kollegor och matgäster
Vi erbjuderEtt stimulerande och utvecklande arbete där du får möjlighet att bidra till goda måltidsupplevelser för barn och elever, samtidigt som du utvecklas tillsammans med engagerade kollegor.