Arbetsledande kock - Möckelngymnasiet
- Karlskoga, Örebro
- Permanent
- Heltid
- Operativt arbete som kock i den dagliga produktionen
- Administration av olika slag ex. uppföljningar (ekonomi, utvecklingsarbeten, matlagningsteknik mm)
- Driva utvecklingen och vara vägvisare i det operativa arbetet gällande hela måltiden
- Hantering av sjukanmälningar och vikarier
- Stöd till verksamheten i dagligen uppkomna frågor
- Portionsavstämningar månadsvis
- Driva arbetet med svinnhantering
- Deltagare vid matråd och kostråd
- Planering inför semesterperioder
- Följa upp verksamheten tillsammans med medarbetare och enhetschef för hög kvalité på levererade tjänster och arbetet med nöjda gäster
- Följa matens väg från kök till gäst
- Strukturerad - har förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du håller ordning både i det dagliga arbetet och i längre processer, och ser till att arbetsgruppen har tydliga ramar och riktlinjer att förhålla sig till.
- Trygg - Du är stabil och har en god självinsikt. Du står stadigt även när tempot är högt eller förändringar sker, och du skapar trygghet för andra genom ett lugnt och professionellt förhållningssätt. Du vågar fatta beslut och är tydlig i din kommunikation.
- Samarbetsorienterad - Trivs med att arbeta tillsammans med andra och har lätt för att bygga goda relationer. Du lyssnar in, kommunicerar öppet och är mån om att skapa en positiv och inkluderande arbetsmiljö där alla känner sig delaktiga.
- Lösningsorienterad - Ser möjligheter i stället för hinder och har ett positivt förhållningssätt när utmaningar uppstår. Du bidrar aktivt med idéer och tar initiativ för att hitta praktiska lösningar som fungerar i vardagen.
- Restaurangutbildning eller likvärdig utbildning.
- Flera års erfarenhet av att arbeta som kock inom den senaste 10 årsperioden
- Goda kunskaper, i tal och skrift, inom det svenska språket
Offentligajobb