Miljö samhällsbyggnad - Uppdragsledare

AFRY

 • Halmstad, Halland
 • Permanent
 • Heltid
 • 1 månad sedan
Om jobbet

Nu är det full fart och vi står ständigt inför nya uppdrag. Inom BU Environmenti Sverige har ett nära och givande samarbete med andra delar inom AFRY, vilket genererar kraftfulla och spännande åtaganden. Hos oss arbetar konsulter som med olika kunskaper samverkar för att skapa hållbara transportsystem samt trivsamma och hållbara samhällsmiljöer där människor ska bo, arbeta och trivas. Vi söker flera erfarna miljökonsulter i Sverige till nåt av våra 25 kontor, främst Solna, Göteborg, Malmö, Umeå men kan vara aktuellt med andra oxå. Du kommer att ansvara för miljö- och MKB-delar i olika uppdrag på såväl sektionen som på kontoret som helhet. Fokus ligger på hållbar samhällsutveckling och miljöfrågor.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att;

Ansvara och leda enskilda uppdrag eller del av större uppdrag.

Inom Infra-Miljösektorn är Trafikverket den största beställaren därefter kommuner. Du kommer att arbeta både i egna uppdrag och andras samt har ett nära samarbete med projektledare, Gruppchef och Sektionschef. Ibland arbetar vi i mindre enskilda projekt och ibland i långsiktiga, oftast nytänkande helhetslösningar. Grunden är alltid den samma. Nyfiket ifrågasättande av det traditionella kombinerat med avancerad kompetens och lång erfarenhet av samhällsbyggande och projektledning.

Vem är du?

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av miljöfrågor inom samhällsbyggnadssektorn. Dokumenterad erfarenhet av planläggning av vägar och järnvägar enligt MB är ett krav, även kommunal planering enligt PBL är meriterande. Du har en bakgrund som uppdragsledare och har längre erfarenhet av att jobba som konsult. Du kan ha haft en ledande roll hos en entreprenör eller kanske varit verksamhetsansvarig på beställarsidan. Utbildningsmässigt är du miljövetare, naturvetare eller civilingenjör. Som person är du utåtriktad, resultatorienterad och trivs i en dynamisk miljö som präglas av stark tillväxt. Du gillar utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa en trivsam atmosfär för dina medarbetare. Du är en god kommunikatör och uttrycker dig med lätthet både på svenska och engelska. Du känner dig trygg i din yrkesmässiga kompetens och får utlopp för din kreativitet genom att utveckla och beskriva projektidéer på ett säljande sätt.Välkommen med din ansökan redan idag! Vi hanterar ansökningarna fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tack för att du skriver vilken ort du önskar utgå ifrån.

#weareenvironment #signofaction

På grund av rådande läge kring Covid-19 drar vissa av våra rekryteringsprocesser ut på tiden. Vi ber om ursäkt för det och ber er ha tålamod med oss.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Under perioden 1/7 till 10/8 har vi semester, vi svarar på mail efter den perioden.

Sverige
Jenny Book Torring
, +46 105053296

Region Norr (Umeå, Luleå, Kiruna, Gällivare, Sundsvall)
Daniel Brännström, , +46 1015057457

Region Öst (Solna, Karlstad, Örebro, Ludvika, Falun, Borlänge, Gävle, Västerås)
Åsa Fernell Modigh
, +460105054970

Region väst (Göteborg, Halmstad, Skövde, Varberg, Jönköping)
Christin Eriksson, +46 10 505 25 74

Region Syd/Mitt (Malmö, Helsingborg, Växjö, Linköping, Nyköping, Motala)
Philip Myles, +46 10 505 16 87

Additional information

Position Miljö samhällsbyggnad - Uppdragsledare

Location Halmstad, Borås, Kalmar, Borlänge, Helsingborg, Göteborg, Västerås, Gävle, Enköping, Umeå, Jönköping, Skellefteå, Linköping, Motala, Uppsala, Växjö, Alingsås, Nyköping, Stockholm, Luleå, Varberg, Skövde, Gällivare, Örnsköldsvik, Falun, Karlstad, Sundsvall, Malmö, Norrköping, Örebro, Kiruna, Hudiksvall, Ludvika, Piteå

Country Sweden

Apply by 2020-08-31

AFRY

Liknande Jobb

 • Miljökonsult inom förorenade områden till Halmstad

  Sweco

  • Halmstad, Halland
  Vi söker nu juniora medarbetare till vår grupp som jobbar med förorenade områden i Göteborg och Halmstad, med placeringsort Halmstad. Du kommer att få ett mycket varierat jobb, och…
  • 1 månad sedan
 • Projektledare inom infrastruktur till Halmstad

  Sweco

  • Halmstad, Halland
  Sweco växer stadigt med sina kunder. Vi vill nu växa även med dig. Har du arbetslivserfarenhet från projektledning och infrastruktur och i synnerhet kompetens inom VA, betong eller…
  • 1 månad sedan
 • Projektledare inom infrastruktur till Halmstad

  Sweco

  • Halmstad, Halland
  Sweco växer stadigt med sina kunder. Vi vill nu växa även med dig. Har du arbetslivserfarenhet från projektledning och infrastruktur och i synnerhet kompetens inom VA, betong eller…
  • 1 månad sedan