Senior jurist inom eHälsa

Knowit

 • Stockholm
 • Permanent
 • Heltid
 • 1 månader sedan
 • Snabb ansökan
Inom Knowit Insight, som är Knowits managementkonsultverksamhet, använder vi insikter, strategier och förändringsledning för att hjälpa våra kunder att stärka och utveckla sina egna förmågor. Ett av våra fokusområden är cybersäkerhet och juridik, där vi bl.a. arbetar för säkra och lagliga lösningar inom eHälsa. Vi har mycket stor efterfrågan på våra tjänster och behöver bli fler. Vill du bli en av oss?

År 2025 vill Sverige vara bäst i världen på att använda digitaliseringens och e-hälsans möjligheter. För att lyckas behöver hälso- och omsorgssektorn genomgå en säker och laglig digital transformation. Det vill vi på Cybersäkerhet & Juridik hjälpa till med och nu letar vi efter dig som vill göra detsamma.

Vem är du?

Vi söker dig som vill vara med och bidra till innovativa, säkra och lagliga lösningar inom eHälsa genom att stötta våra kunder som juridisk konsult. Förutom att du är en skicklig jurist och gillar att anta nya utmaningar, behöver du vara utåtriktad, en god pedagog och kunna omsätta kundbehov till praktiska lösningar. Du har god förståelse för och förmåga att hantera de olika regelverk som samspelar på eHälso-området. Vi tror att du har en stark motivation som visar sig i att du vill vara med och utveckla vår affär vidare samtidigt som du är en god förebild och lagspelare. Du måste vidare behärska svenska och engelska flytande i tal och skift samt ha en mycket god stilistisk förmåga.

Vi tror att du är jur. kand. eller motsvarande och har minst 3 års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete samt erfarenhet av de juridiska utmaningarna på eHälso-området, t ex hantering av patientdata, välfärdsteknik eller medicinteknisk utrustning. Har du även erfarenhet av gränslandet mot e-förvaltning, annan omsorg, statistikverksamhet eller forskning är det ett plus, liksom om du tidigare har arbetat som konsult.

Om tjänsten

I rollen som jurist och konsult kommer du att delta i och/eller leda leveransteam som både kan bestå av jurister och kollegor med andra kompetenser. Du kommer även att få möjlighet att vara med och utveckla vår affär, utbilda andra och sprida kunskap på dina specialistområden.

Vi erbjuder
Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter i en dynamisk miljö präglad av stor öppenhet, engagerade kollegor och mycket hög kompetens. Vi ser medarbetarna som vår främsta tillgång och för oss är det grundläggande att alla medarbetare utvecklas och mår bra. Att hitta en balans mellan privatliv och arbetsliv är en mycket viktig del i det. Vi har också en förmånlig föräldrauppfyllnad samt bra pensions- och försäkringsvillkor.

Vi tycker även att en inkluderande kultur och ett gott arbetsklimat är viktiga delar. Vi prioriterar jämställdhetsfrågor högt och är mycket glada och stolta över att vårt arbete inom området nyligen resulterade i att vi blev utsedda till börsens mest jämställda bolag.

Placeringsort för tjänsten är Stockholm. Våra uppdrag finns vanligtvis i närområdet men resor inom landet kan förekomma.

Ansökan
Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti. På grund av att det är semestertider kommer vi inte att börja behandla inkomna ansökningar förrän vid ansökningstidens utgång.

Frågor om tjänsten besvaras av Lisa Lundin på mobilnummer 070 – 550 90 22 eller e-post .

Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Carlos Marjasin på mobilnummer 076-812 01 09 eller e-post

Knowit Insight är med över 300 medarbetare en av de starkare digitala managementkonsulterna i Norden. Vi är specialiserade på att hjälpa våra kunder utveckla och förstärka de förmågor som krävs av framgångsrika organisationer i framtiden.

Workable

Liknande Jobb

 • Senior jurist inom säkerhetsskydd

  Knowit

  • Stockholm
  Inom Knowit Insight, som är Knowits managementkonsultverksamhet, använder vi insikter, strategier och förändringsledning för att hjälpa våra kunder att stärka och utveckla sina egn…
  • 1 månader sedan
  • Snabb ansökan
 • Senior jurist inom e-förvaltning

  Knowit

  • Stockholm
  Inom Knowit Insight, som är Knowits managementkonsultverksamhet, använder vi insikter, strategier och förändringsledning för att hjälpa våra kunder att stärka och utveckla sina egn…
  • 1 månader sedan
  • Snabb ansökan