Restaurangkock med inriktning på turkiskt kök
Bacchua AB
- Boden, Norrbotten
- Tillfälligt
- Heltid
- Förbereda och tillaga traditionella turkiska maträtter såsom grillrätter och ugnsbakade specialiteter
- Ansvara för hygienrutiner och livsmedelssäkerhet enligt gällande regler
- Planera menyer i samråd med kökschefen
- Beställa råvaror och säkerställa att kvaliteten håller högsta nivå
- Arbeta i ett högt tempo med bibehållen kvalitet
- Bidra till ett positivt och samarbetsvilligt arbetsklimat i köket
- Minst 1-2 års erfarenhet som kock inom det turkiska köket
- God kunskap om turkiska kryddor, tekniker och traditioner
- Förmåga att arbeta självständigt såväl som i team
- Livsmedelshygienutbildning är ett plus
- En dynamisk arbetsmiljö med möjligheter till utveckling
- Konkurrenskraftig lön enligt kollektivavtal
- Möjlighet till fast anställning