
Matglad och kreativ köksmästare till Bistro Naturhistoriska med gästen i fokus
- Stockholm
- Permanent
- Heltid
- Planering av menyer och bokningar
- Inköp av livsmedel
- Inventering
- Ansvara för egenkontrollprogram avseende livsmedelshygien
- Introduktion av personal i köket
- Gästkontakt
- Arbetsmiljö
- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag.
- Möjlighet att delta i motionslopp.
- Stor kick-off för alla varje år.
- Möjlighet till kompetensutveckling.
- Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ.
- Minst tre års arbetslivserfarenhet som köksmästare.
- Tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion
- Tidigare erfarenhet av menyplanering och administrativa uppgifter
- Kunskap i Office-paketet
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Ett gediget intresse och gärna kunskap och av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001