Inköpare till Doggy

 • Vårgårda, Västra Götaland
 • Permanent
 • Heltid
 • 1 månad sedan
Gillar du att förhandla avtal och odla leverantörskontakter? Trivs du i en bred inköpsroll där du ansvarar för allt från upphandlingar till genomförande av taktiska inköp? Välkommen till Doggy, den ledande hund- och kattmatsproducenten i Sverige, med lokal tillverkning i Vårgårda.

Hos Doggy erbjuds du en bred roll som Inköpare där du driver upphandlingar, avtal, analys och genomför inköp. Du utför bland annat inköp av råvaror i form av spannmål, animaliska proteiner samt slakt- och styckningsbiprodukter. Tillsammans med inköpschef ansvarar du för leverantörsutvecklingen genom uppföljning av leverantörer, inleveranssäkerhet, kvalité och kostnad. Inköpsarbetet sker i nära samarbete med våra produktionsplanerare, avropare, samt vår produktutvecklingsavdelning och du deltar i projekt både internt och externt.

Är detta du?

För att vara framgångsrik i rollen bör du ha ett par års erfarenhet som inköpare, med fördel inom livsmedelsindustrin. Du är van vid att driva förhandlingar på både svensk och internationell marknad och har en vidareutbildning inom relevant område. Flytande svenska samt engelska i tal och skrift är ett krav.

Rätt person är resultatorienterad och drivs av att göra lönsamma affärer. Samtidigt är du prestigelös och arbetar för teamets bästa. Vi tror att du är jordnära och trivs i mötet med människor då besök hos våra leverantörer och partners är en viktig del av tjänsten. En fin förmåga att anpassa sig till den kultur våra affärspartner lever i, kommer att underlätta ditt arbete och vi förutsätter att du är en duktig förhandlare som ser värdet i att bygga långsiktiga relationer.

Kontakt

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Doggy med Mpya Sci & Tech. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Talent Advisor Johanna Engblom på 0733-200 900. Ansökan till tjänsten görs via senast onsdagen 16 december 2020. Nyfiken på Doggy och vill prata mer om rollen? Välkommen att höra av dig!

Om Doggy

Doggy AB är den ledande hund- och kattmatsproducenten i Sverige med mer än 100 års erfarenhet av djurmatstillverkning lokalt i Vårgårda. Företaget har ca 160 anställda och har en årlig omsättning på 500 miljoner kr. Doggy är verksamt i mer än 20 länder där framgångsreceptet är att förmedla en del av Sverige i form av hållbara och naturliga produkter, alltid med djurens bästa för ögonen. Kunder är zoo fackhandeln och dagligvaruhandeln. Bolagets varumärken är bland andra Mjau, Doggy, Robur, Bozita och Katty. Doggy AB satsar stort på produktutveckling och innovation för att fortsättningsvis kunna vara med och leda den långsiktiga utvecklingen i branschen. Med kunskap, innovation och kärlek till katter och hundar levererar Doggy "kärlek från Vårgårda i varje matskål".

Monster

Liknande Jobb

 • Inköpschef till Doggy

  • Vårgårda, Västra Götaland
  Vill du vidareutveckla dina kunskaper och erfarenheter inom strategiskt och taktiskt inköp? Är du inköpschefen som trivs med att arbeta operativt likväl som på ett strategiskt plan…
  • 1 månad sedan