Skolpsykolog till centrala barn- och elevhälsan

Tanums kommun

 • Tanumshede, Västra Götaland
 • Permanent
 • Heltid
 • 1 månad sedan
på lokal och central nivå. Vårt gemensamma uppdrag och mål är att tillsammans med barn/elever, pedagoger och föräldrar arbeta för att skapa en god social, pedagogisk och fysisk miljö utifrån barn/elevers olika behov och förutsättningar att inhämta och utveckla kunskaper och värden.

Den centrala barn- och elevhälsan riktar sig till alla barn och elever inom förskolor, pedagogisk omsorg, grund-, grundsär- och gymnasieskolan och får sina uppdrag av rektor. I teamet arbetar specialpedagoger, logopeder, psykologer, kuratorer, socialpedagog, SYV, skolläkare och skolsköterskor.

Arbetsuppgifter
Som skolpsykolog är du en del av elevhälsan och deltar i det främjande och förebyggande arbetet för elevernas utveckling. Du arbetar konsultativt gentemot pedagoger och andra professioner inom skolan samt genomför kartläggning och utredning av styrkor och svårigheter. I ditt arbete ingår även att förmedla psykologisk kunskap till elever, föräldrar och personal inom skolan.

Vi erbjuder
En stimulerande och positiv arbetsmiljö med teamarbete, både inom centrala elevhälsan och i samarbete med skolorna. Du kommer att bli en av två heltidsanställda psykologer vilket möjliggör kollegialt samarbete. Möjlighet till handledning kan erbjudas. Upparbetat nätverk med psykologer finns både inom Fyrbodal och grannkommunerna. Möjlighet till fortbildning.

Kvalifikationer
Du som söker ska vara legitimerad psykolog. Det är meriterande att du har erfarenhet av elevhälsoarbete och utredningsarbete. Du tycker om att samarbeta med andra och har god förmåga att arbeta självständigt. Du är bra på att göra analyser och utifrån dessa prioritera och avgränsa ditt uppdrag. Du har även god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Som person är du ansvarstagande, strukturerad samt har en positiv inställning till skolans inkluderande uppdrag. Körkort krävs liksom tillgång till egen bil.

Omfattning och varaktighet
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om uppdraget och verksamheten
lämnas av Annika Vilhelmsson, chef centrala barn- och elevhälsan. 0525-18193, 0706098042.
Fackliga företrädare nås via Kundcenter, 0525-180 00.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast den 28 maj 2021. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Sista ansökningsdag:

28.05.2021

Arbetsgivare:

Tanums Kommun

Ort:

Tanumshede

Jobbtitel:

Skolpsykolog till centrala barn- och elevhälsan

Positions:

1

Heltid / Deltid:

Heltid

Tjänstens omfattning:

100

Webcruiter ID:

4318508347

Social delning :

Kontaktinformation

Annika Vilhelmsson

Chef för centrala barn- och elevhälsan

0525 - 18193

Arbetsplats
Apoteksvägen 6

457 31 Tanumshede

Sverige

Välkommen till Tanums kommun - den vidsträckta kommunen vid havet! Tanums kommun är till ytan Bohusläns största kommun med små kända kustsamhällen som Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Tanum ligger strategiskt ca 1,5 h bilväg från Göteborg och Oslo. Tanums kommun är kommunens största arbetsgivare med fler än 1300 medarbetare fördelat på flera hundra olika yrkesroller. Tillsammans ger vi god service och skapar bra dagar för Tanumsborna. Hos oss får du jobba med sånt som är viktigt på riktigt. Vi är livskvalitet.

Tanums kommun

Liknande Jobb

 • Socialsekreterare, Barn och unga

  Tanums kommun

  • Tanumshede, Västra Götaland
  Mottagnings- och utredningsavdelningen, Tanums kommun, Omsorgsförvaltningen Vi vill bli fler! Ett stort förändringsarbete har bedrivits på myndighetsavdelningen och nu söker vi …
  • 3 månader sedan
 • Socialsekreterare IFO Barn och ungdom

  Tanums kommun

  • Tanum, Västra Götaland
  Välkommen till Tanums kommun - den vidsträckta kommunen vid havet! Tanums kommun är till ytan Bohusläns största kommun med små kända kustsamhällen som Grebbestad, Fjällbacka och Ha…
  • 10 dagar sedan
 • Socialsekreterare Barn och Unga

  Strömstads kommun

  • Strömstad, Västra Götaland
  Lediga jobb Dela den här annonsen Om arbetsplatsen Strömstads kommun har ett brett uppdrag att erbjuda kommunal service inom hela vår kommun. Som medarbetare hos oss är du en…
  • 21 dagar sedan