Enhetschef

Västra Götalandsregionen

 • Ulricehamn, Västra Götaland
 • Permanent
 • Heltid
 • 15 dagar sedan
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Välkommen till Närhälsan Ulricehamn vårdcentral. Du kommer till en arbetsplats med 50 kreativa medarbetare som tycker det är viktigt att ha roligt tillsammans på arbetet, vilket speglar sig i vår arbetsmiljö. Vårdcentralen har cirka 14 400 listade invånare och tillhörande distriktssköterskemottagning i Dalum.
Vi har en bred verksamhet med BVC, psykisk hälsa, mobil hemsjukvård, laboratorium, fotvård och nära samarbete med rehabiliteringsenheten.
För oss är det viktigt att du som arbetar hos oss ska känna dig uppskattad och må bra, både på jobbet och på fritiden.

Om arbetet

Vi erbjuder ett flexibelt och stimulerande arbete. Som enhetschef är du direkt underställd vårdcentralchefen och du kommer att ingå i vårdcentralens ledningsgrupp. I arbetsuppgifterna ingår ansvar för del av personalgrupp vilket innebär personalansvar, arbetsmiljöansvar, ekonomiansvar, bemanningsansvar, schemaläggning samt verksamhetsuppföljning och utvecklingsarbete.

Om dig

Du är utbildad i någon av de professioner som arbetar på en vårdcentral. Vi ser gärna att du har aktuell arbetserfarenhet från primärvård och med arbetsledande funktioner. Det är viktigt för oss att du tar självständiga beslut samt att du har en grundtrygghet i din profession. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet. Det är en fördel om du är bekant med våra datasystem som Asynja visp och TeleQ med flera. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Anställningsintervjuer kommer hållas 24 och 28 augusti. Närhälsan följer chefsrekryteringsprocessen i Västra Götalandsregionen som utgår från regionens fyra grundläggande chefskriterier: Värdegrundsbaserat chefskap, Mål och resultatorienterat chefskap, Kommunikativt chefskap, Utvecklingsorienterat chefskap. Som en del av urvalsprocessen sker djupintervju och testning vid regionens Center för chefsrekrytering i Göteborg.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Varbi

Liknande Jobb

 • Enhetschef

  VASTRA GOTALANDSREGIONEN

  • Ulricehamn, Västra Götaland
  Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett st…
  • 16 dagar sedan
 • Specialistläkare Barn- och Ungdomsmedicinsk Mottagning

  Västra Götalandsregionen

  • Ulricehamn, Västra Götaland
  Regionhälsan Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning Ulricehamn Regionhälsan är en förvaltning med verksamheter som har stor bredd och inriktning på regiongemensamma vårdverksamhet…
  • 21 dagar sedan
 • Arbetsterapeut

  Ulricehamns kommun

  • Ulricehamn, Västra Götaland
  Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invåna…
  • 7 dagar sedan