Pontus Frithiof och Nordrest fortsätter sitt mångåriga, framgångsrika samarbete och rekryterar nu nyckelpersoner till kommande satsning La Girafe Uppsala.I bankpalatset på Stora Torget renoveras det för fullt och i början av år 2026 öppnar vi vår efterlängtade La Girafe Uppsala och vi kommer behöva ett nytt team att göra detta med.”En opretentiös bistro, bar och café med fransk - svensk inriktning där du kan äta god och vällagad mat alla dagar i veckan till bra priser och med en rapp servicegrad i en sorlig, trevlig lokal med plats för många.” //Pontus FrithiofÄr du en av de nyckelpersonerna vi söker?Som Enhetschef har du det övergripande ansvaret för verksamheten. Du ska ha förmågan att leda, fördela, organisera och styra din organisation. Med gästen i fokus trivs du med ansvar för allt från ekonomi och gastronomi till att din personal trivs på sin arbetsplats.Som Köksmästare söker vi en som har stor passion för mat och smaker, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med resten av teamet vill driva verksamheten framåt. Meny och service, ordinarie köksmästaruppgifter med utveckling av produkt.Teamet i övrigt, är du en av dem som vi jobba med oss? Vi behöver ett stark och erfaren arbetsgrupp med hovmästare, servis, sous chef och kockar. Välkommen in med din ansökan!”För mig är kvalitet, flärd och generositet viktiga värdeord för ge våra gästen en riktigt bra upplevelse. Kvalitet sitter i detaljerna och det kommer genom ditt engagemang. Med en nypa flärd gör vi det lilla extra för våra gäster oavsett tillfälle. Vi är generösa med ett gott beteende mot våra gäster och kollegor //Pontus Frithiof”Har du som oss ett stort intresse för mat och dryck, vill sätta gästen i fokus och ge dem en oförglömlig upplevelse då är du en person som ska jobba med oss. Erfarenhet inom branschen men i andra roller, vi tar gärna emot alla ansökningar.I samma fastighet finns det enorma coworking ytor och vi samverkar med No18 för att ge våra gäster en helhetslösning .Kort om Nordrest;Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!Våra värderingar: Överraska positivt - Sprida glädje - Vara tillgängligaAnställningsform: Tillsvidare, heltid och deltid med 6 månaders provanställning,Arbetstider: Vi kommer ha öppet dag som kväll, även helger.Ansökan: Ansökningarna behandlas löpande och nyckelpersonerna ska anställas nu under hösten.Lön: Enligt överenskommelse Kollektivavtal: UnionenEtt företag för matupplevelser.Nordrest är en restaurangkoncern med fokus på att servera en schysstare måltidsupplevelse. Vi arbetar till för att sprida matglädje och finns där för dig genom hela livet. Oavsett om du besöker en av våra restauranger eller beställer mat från Outmeals, är vi där och levererar en schysstare måltidsupplevelse.Företaget grundades 2014 av Thomas Dahlstedt, och med en stadig och lönsam tillväxt är vi idag ett av Sveriges ledande företag för food service.Nordrests målsättning är att ge Sverige bättre måltidsupplevelser genom intressanta koncept och affärsmodeller. Som företag är vi måna om att våra medarbetare, kunder och att planeten mår bra – genom att utveckla hållbara relationer, måltider och affärer strävar vi efter att ge Sverige bättre måltidsupplevelser.Idag hittar du Nordrestägda restauranger på sjukhus, i skolor och på universitet, på företag eller som vanliga restauranger ute på stan. Vi har även cateringverksamhet för speciella tillfällen. Överallt där livet pågår finns Nordrest helt enkelt.