Erfaren Mätningsingenjör Sundsvall

Sweco

 • Sundsvall, Västernorrland
 • Permanent
 • Heltid
 • 1 månad sedan
Swecos konsulter inom mark och anläggning arbetar med projektering och konstruktion i såväl stora som små infrastrukturprojekt. Hos oss finns samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering, anläggningskonstruktion, geoteknik, berg och mätningsteknik.

Nu söker vi en erfaren mätningsingenjör till våra kontor i Sundsvall, Östersund och Örnsköldsvik.

Sweco är ett av Sveriges mest respekterade konsultföretag. Vi växer snabbt och är idag närmare 150 medarbetare inom Mätningsteknik utspridda över hela landet.

Din kommande roll
Vi söker dig som vill vara med på vår fortsatta resa. Du skall vara Teknikansvarig och Uppdragsledare i våra spännande uppdrag, stora som små. I nära samarbete med projekteringsgrupperna får du arbeta med den senaste tekniken inom det mätningstekniska området.

Du tar ansvar för dina egna uppdrag och stödjer våra mindre erfarna medarbetare med din expertis och erfarenheter. Du kommer att vara en viktig del i vår satsning på att förstärka vår mätorganisation. Är du rätt person erbjuder vi stora möjligheter att påverka både den egna och gruppens utveckling. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från mät- och kartutbildning samt har några års arbetslivserfarenhet. Vi tror att du är civilingenjör eller högskoleingenjör med utbildning inom mätningsteknik, gärna med kunskaper inom mät- och kartteknikarbeten i infrastrukturprojekt, samt har behörighet för mättekniska arbeten i Trafikverket.

Egenskaper
Vi söker dig som är duktig på att kommunicera och skapa engagemang och glädje. Du får gärna vara nyfiken och vi tror att du är strukturerad och tycker om att samarbeta med andra samt att du är förändringsbenägen. Vi ser gärna att du trivs med att etablera kundkontakter och har ett affärsmässigt tänk. Ett brett kontaktnät är meriterande liksom förmåga att knyta nya kontakter och förtroenden med kunder och andra intressenter. Eftersom vi levererar handlingar med beskrivningar är det viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska, i både tal och skrift.

Sweco erbjuder
Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vi har ett stort samarbete inom Regionen med mätgrupperna i Gävle och Falun.

Vill du vara med och forma framtiden? Varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.

#LI-RT

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 17 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 20.6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Sweco

Liknande Jobb

 • Erfaren arbetsledare för byggnation av kraftledningar

  Vattenfall

  • Sundsvall, Västernorrland
  Placeringsort: Norra Sverige (Sundsvall och norrut), hemstationering kan vara aktuellt. Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativi…
  • 24 dagar sedan
 • Erfaren Projektör/Software manager Civil 3D

  Ramboll

  • Sundsvall, Västernorrland
  Vi erbjuder dig möjligheten att använda ditt digitala och tekniska driv för att bidra till att bygga framtidens samhällen med Ramboll. För att trivas och lyckas i den här rollen tr…
  • 16 dagar sedan