Mitta söker mätningsingenjörer/mätningstekniker

Mitta AB

  • Linköping, Östergötland
  • Permanent
  • Heltid
  • 1 månad sedan
Noggrann och exakt position är idag viktigt i de flesta byggprojekt, oavsett vad som byggs eller projekteras. Eftersom vi behärskar flera olika former av utrustning och programvaror har vi möjlighet att vara flexibla och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

Nu söker Mitta mätningsingenjörer/mätningstekniker! Vi är ett flexibelt, kundorienterat och entreprenörsdrivet företag, verksamma och lokaliserade på 14 orter med huvudkontor i Linköping. Mitta är en av de ledande aktörerna på marknaden och drivs av engagerade medarbetare som levererar kvalificerade konsulttjänster och lösningar.

Dina arbetsuppgifter:

Som mätningsingenjör/mätningstekniker hos oss, blir du en del av ett team med konsulter som jobbar med mätuppdrag som till exempel inmätning och utsättning inom bygg, anläggning, väg och industri samt mängdreglering, skanning och underlag för relationshandlingar.

Kunskaper/erfarenhet:
  • Mätutbildning
  • Grundläggande kunskaper i flertal olika mätmetoder och mjukvaror för att självständigt utföra mätuppdrag.
  • B-körkort är ett krav och meriterande är behörighetsklassning från Trafikverket.
Är du den vi söker?

Vi söker dig som är självständig och kan planera ditt arbete, är strukturerad och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, är utåtriktad och kan samarbeta bra med andra människor. Vidare ser vi gärna att du drivs av en vilja att se möjligheterna till förbättringar både för den egna verksamheten, för dig själv och för kunden.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med eget ansvar och personlig utveckling, där alla medarbetare har ett lika värde och där vi bemöter varandra, våra kunder och samarbetspartners med professionalism, kompetens och engagemang.

Låter det intressant? Då är du välkommen att skicka in din ansökan! Senast den 2020-12-31.

Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta operativ chef, Dan-Erik Nordin, tel. 073 057 1945.

Läs gärna mer om oss på eller på mitta.weselect.com.

Placeringsort är flexibelt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsförmedlingen