Distriktsäljare

Ahlsell

  • Göteborg
  • Permanent
  • Heltid
  • 1 månad sedan
Gelia är marknadsledare och ett expansivt affärsområde inom Ahlsellgruppen. Verksamheten vänder sig till retailföretag inom bygg, hem och trädgård. För mer information se vår hemsida eller www.ahlsell.se

Gelia Söker Distriktsäljare för sitt vinnande lag med placering i Göteborg, Västkusten. Du utgår från ditt Hemmakontor som utgångspunkt.

Om rollen

Som Distriktsäljare kommer du att ansvara för att utveckla, underhålla och supportera vår kundbas i ditt distrikt.
Du kommer jobba med att aktivt sälja Gelia's totala erbjudande av koncept, lösningar och sortiment. Att identifiera möjliga affärer genom att matcha kundernas behov mot vårt erbjudande kommer vara en framgångsfaktor.

I rollen har du ansvar för befintliga och nya kundrelationer i ditt distrikt och är delaktig i hela säljprocessen, från den första kontakten till avslut och uppföljning.
Du kommer att jobba målstyrt och med stort eget ansvar.

Vi söker dig som har ett driv att skapa långsiktiga affärer och på ett engagerande, öppet och ansvarsfullt sätt hjälper våra kunder att utveckla sina affärer. Du är konsultativ i din försäljning och har förmågan att både etablera och utveckla relationer. Du är nyfiken med ett positivt förhållningssätt.
Gelia jobbar i en digital miljö med digitala verktyg så god elementär kunskap om detta är viktigt. Som person är du självständig, målmedveten och resultatorienterad.

Då Gelia jobbar aktivt med att bredda sitt totala erbjudande kan bakgrund från exempelvis personligtskydd, arbetskläder mm vara meriterande.

Tjänsteresor med visst antal övernattningar ca 20-30st/år ingår i tjänsten. Du kommer att utgå från ditt hemmakontor, lämpligt att du bor i Göteborg eller Uddevalla med kringliggande kommuner.

Vi erbjuder dig ett intressant och utmanande arbete hos en av Nordens största Retailpartner med goda utvecklingsmöjligheter då vi befinner oss i en expansiv fas.

Rollen innebär fast marknadsmässig lön, tjänstebil och friskvårdsbidrag.

Mer om tjänsten

Vill Du veta mer om tjänsten är Du välkommen att ringa till säljledare Johan Orest, telefon 0708-297963.
Facklig representant för Unionen är Niklas Fransson som kan nås på 0514-588 66 alt. niklas.fransson@gelia.se

Ansökan

Är du vår nya kollega? Sista ansökningsdag är 31 januari, men urval kommer att ske löpande, varpå tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Varmt välkommen med Din ansökan till oss. Du skickar in Din ansökan genom att klicka på knappen ansök nedan.

Du ansöker senast 2021-01-31 genom att klicka på knappen nedan.

Ahlsell